Skip to content

Royal Swinkels Family Brewers

Zo. 100% fulfilment voor Bavaria 0.0%

Met de komst van Swinkels Family Brewers in ons klantenpakket beginnen we langzamerhand een specialist te worden in de eFulfilment van drank. Het opslaan, inslaan en de orderverwerking van drank, met name in glas en blik, vereist nu eenmaal bijzondere aandacht. Denk aan breekbaarheid, verpakkingsmateriaal en speciale eisen bij de verzending. Trots dat we de B2C eFulfilment voor de nieuwste alcoholvrije bieren van Swinkels zoals Bavaria 0.0, Palm 0.0 en Swinkels 0.0 mogen verzorgen. Alle Amazon bestellingen zijn gekoppeld aan ons Warehouse Management Systeem; iedere online bestelling komt direct binnen in het Sidekix warehouse en wordt meteen verpakt en verstuurd naar de consument. Zo. Zit. Dat. Ook uit een ander vaatje tappen bij de logistieke afhandeling van uw webwinkel bestellingen?

Onze projecten voor Royal Swinkels Family Brewers

De biersector is volop in beweging. Tegenwoordig is er voor ieder moment een passend biertje te vinden. In deze uitgebreide markt is het belangrijk dat, wanneer je een nieuw product introduceert, je dit goed én tactisch doet om het succesvol te maken. Eén van de experts op dit gebied is onze held Swinkels Family Brewers. Want wanneer er door Swinkels een nieuw biertje wordt geïntroduceerd is er niet alleen nagedacht over een goede marketing, maar heeft zij Sidekix om te helpen bij de uitvoering.

Gedurfde smaken met Sidekix

De bierwereld is nog nooit zo actief geweest. Wereldwijd zijn brouwerijen aan het experimenteren met verschillende stijlen en smaken. Bierliefhebbers die graag voor nieuwe, uitdagende smaakbelevingen kiezen weten soms niet meer waar ze het zoeken moeten. Voor hen heeft Royal Swinkels Family Brewers de oplossing; Dare to Drink Different. Hét online bierplatform voor fijnproevers en waaghalzen die snel en gemakkelijk nieuwe bieren willen proberen. Als bondgenoot van deze bierheld staat Sidekix klaar om alle webshoplogistiek van Swinkels uit handen te nemen en te zorgen voor een smaakvolle samenwerking.

Dare to Drink Different met Sidekix

Wat hebben al deze klanten gemeen? Ze besteden hun e-fulfilment uit bij Sidekix! De kennis, ervaring en infrastructuur die wij beschikbaar hebben voor kleinere en grote marketingcampagnes leent zich uitstekend voor de complete e-fulfilment voor webshops. Zowel B2B als B2C.

Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment