Skip to content

Swiss Sense

Al ruim 100 jaar staat de familie Diks met topkwaliteit bedden garant voor de nachtrust van veel Nederlanders en tegenwoordig ook voor veel Belgen, Duitsers en Oostenrijkers.

Als sidekick van Swiss Sense zorgen wij ervoor dat nieuwe klanten van Swiss Sense met een onverwachte attentie worden beloond.

Onze projecten voor Swiss Sense

Hoe zorg je ervoor dat klanten fan blijven van jouw merk? Dat doe je door ze te blijven verrassen met bijzondere momenten en persoonlijke aandacht. Precies daarom heeft Swiss Sense voor haar klanten een speciale geurlijn ontwikkeld, bestaande uit geurstokjes en interieurparfum. Deze geurlijn ontvangen klanten als verrassing of bedankje.

Campagne met een luchtje

Met 100 jaar kennis, ervaring en vakmanschap is Swiss Sense een begrip in beddenland. Het succes van Swiss Sense heeft ook te maken met de mooie ‘Customer Experience’. Oftewel, hoe zorg je ervoor dat de verwachting van je klanten steeds weer wordt overtroffen? Een uitdaging die wij als sidekick van Swiss Sense graag aangaan.

Klantverwachting overtreffen met Swiss Sense

Rituals en Swiss Sense: Twee topmerken die elkaar versterken als het gaat om ontspannen en genieten. Aan Sidekix de opdracht om op een bijzondere manier de merkbeleving van Rituals te koppelen aan de Customer Journey van Swiss Sense klanten.

Genieten van Rituals namens Swiss Sense