Skip to content

Theater Naat Piek heeft Sidekix als nieuwe sponsor

Sidekix sponsort theater Naat Piek: een Udense toneelvereniging door en voor vrijwilligers. Al eerder heeft Sidekix in 2022 de lokale vereniging geholpen door kwaliteitskarton te doneren voor een van haar producties. Nu gaan we een stapje verder door het drukwerk voor de eigen voorstellingen uit handen te nemen.

Theater Naat Piek heeft meer dan 100 enthousiaste theaterliefhebbers die als speler, vrijwilliger of beide verbonden zijn aan de vereniging. Samen werken ze aan hun passie; theater maken. Zo zijn er zeven spelersgroepen voor jong en oud en zijn er diverse werkgroepen die zich ontfermen over bijvoorbeeld het decor, de kleding en de grime.

Om de vereniging in Uden een handje te helpen, sponsort Sidekix voor de eigen voorstellingen het drukwerk. Denk hierbij aan flyers, posters en programmaboekjes. Hiermee wordt de vereniging ontzorgt in een kostenpost, zodat zij het geld kan gebruiken voor het verder onderhouden van het theater en het kunnen bekostigen van de faciliteiten die nodig zijn voor de producties. Zo zorgen we er samen voor dat er een stukje cultuur in het groen behouden blijft in gemeente Maashorst.

Theater Naat Piek heeft het hele jaar door verschillende eigen producties in zowel het binnen- als het buitentheater. Ook worden er regelmatig externe voorstellingen en evenementen georganiseerd. Het aanbod is groot met een goede variatie voor zowel jong als oud. Check voor meer informatie het jaarprogramma van Theater Naat Piek.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Een nieuwe CSO!

Sinds 1 november wordt de Directie van Sidekix versterkt door Peer Visser. Een mooie stap voor hem én de toekomst van Sidekix!

VI WK special

Voetbal International brengt een aantal keer per jaar een magazine special uit. In november is