Skip to content
Sidekix: Project Marketing

E-FULFILMENT

Ooit gehoord van een ambitieuze ondernemer die het liefst de hele dag bestellingen inpakt en verstuurt? En die alle tijd heeft voor webshoplogistiek? Wij ook niet. Daarom doen wij graag het werk voor je. De basis van webshop fulfilment bestaat uit inslag, opslag, orderpicking, verpakken, verzenden en het verwerken van de retours. Dat is nogal wat. Het kost ook behoorlijk veel tijd én het moet op de juiste manier gebeuren. We staan je daarom graag bij als sidekick om je e-fulfilment te verzorgen. Dan blijft er voor jou tijd over om je bezig te houden met wat je wél leuk vindt. Je klanten rekenen er bijvoorbeeld op dat ze tot ’s avonds laat producten bij jouw webshop kunnen bestellen en het de volgende ochtend ontvangen. Bij Sidekix snappen we dit en doen we er alles aan om een zo laat mogelijke ‘cut-off tijd’ te hanteren. Zo heb jij er geen omkijken naar en houd je je klanten tevreden. 

E-FULFILMENT iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WHITEPAPER DIRECT TO CONSUMER

Het D2C e-commercelandschap biedt B2B-bedrijven de mogelijkheid om op nieuwe manieren meer uit hun strategie te halen. Benieuwd hoe jij succesvol D2C kunt omarmen binnen je eigen businessmodel? In onze nieuwste whitepaper geven we je de handvatten die je nodig hebt.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

Whitepaper e-fulfilment Sidekix - Praktische tips om je D2C-kanaal te starten!

“HEERLIJK DAT ONZE WENSEN CENTRAAL STAAN EN WE NIET IN DE PROCESSEN VAN DE ANDER WORDEN GEPERST. DAT MAAKT DAT WE MET EEN GERUST GEVOEL HET BELANGRIJKE CONTACT MET DE KLANT KUNNEN UITBESTEDEN.” DAVE VAN DEN BERG, MANAGER KLANTRELATIES VOETBAL INTERNATIONAL (VI)

Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment
Video afspelen over Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment

ALLE VERZENDOPTIES IN HUIS

Met fulfilment voor je webshop kun je bij Sidekix alle kanten op. We hebben allerlei mogelijkheden en verzendopties in huis om het versturen van je bestellingen zo optimaal mogelijk te maken. Om te beginnen versturen we je bestellingen als brievenbuspost, als pakket of als het nodig is op een pallet. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling te personaliseren met een leuke kaart, een aparte bedrukking of een leuk extraatje. Of het nu gaat om orders aan consumenten of bedrijven, we doen er alles aan om jouw klanten tevreden te houden met een correcte en tijdige levering.

KOPPELING MET JE WEBSHOP

Om het proces zo efficiënt mogelijk te maken voor jou, maar ook voor ons, kunnen we een digitale koppeling maken tussen jouw bestelsysteem. Dan komen jouw bestellingen automatisch bij ons binnen en kunnen we meteen aan de slag. We werken in ieder geval met de volgende webshopkopppelingen: Shopify, Lightspeed, WooCommerce, Shopware, BigCommerce, Salesforce en Magento 2. Staat jouw applicatie er niet bij? Dan vinden we vast en zeker toch een oplossing.

RETOUR-VERWERKING

Niets zo vervelend voor een klant als een bestelling onverhoopt toch niet goed is en het teruggestuurd moet worden. En ook vervelend voor jou, want het kost extra tijd. Daarom kun je het afhandelen van retouren of het te woord staan van je klanten ook door ons laten regelen. En je kunt ervan uitgaan dat dat op de juiste manier gebeurt, want dit is ons dagelijks werk. Het is immers ons doel om jou als held uit de strijd te laten komen!

MEER DAN ALLEEN E-FULFILMENT

Een bijzonder voordeel van Sidekix is dat we een breed pallet aan aanpalende en aanvullende diensten bieden om jouw e-fulfilment extra impact te geven. Bijvoorbeeld met de inzet van de professionele en klantvriendelijke agents van ons 24/7 Contact Center voor een perfecte klantenservice. Of met het toevoegen van gepersonaliseerde content in de verzendverpakking om herhaalaankopen te stimuleren. Eventueel met een extra QR code toegevoegd om jouw klant ook online te boeien en binden. Wij denken daarin graag met je mee en helpen je bij de uitvoering. Zowel bij Business to Business als Direct to Consumer e-fulfilment gaan we net een stapje verder dan alleen de e-fulfilment om jouw webshop succesvol te maken.

E-FULFILMENT iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Specificaties

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.