Skip to content
Sidekix: Project Marketing

Marketing fulfilment

‘Jij bedenkt het. Wij bezorgen het.” Dat is de gedachte achter onze Marketing Fulfilment. Jouw prioriteit ligt bij het kiezen van de juiste marketingstrategie en dat vergt veel strategisch inzicht en creativiteit. Dankzij onze Marketing Fulfilment diensten kun jij met je team en/of reclamebureau daar volledig op focussen. Want de uitvoering kun je namelijk met een gerust hart aan Sidekix overlaten. 

Wij zorgen voor de actie in je marketing. Dat begint met de complete logistieke afhandeling van jouw marketingacties. Van het opslaan, verpakken en verzenden van promotiematerialen en andere fysieke producten tot en met het versturen je direct mailings, e-mailings, het bouwen van campagnesites en de volledige klantenservice. Of het nu gaat om winacties, product + acties, loyaliteitsprogramma’s, retail promoties, grote activatie campagnes of de complete logistieke afhandeling van online bestellingen, op Sidekix kun je rekenen. Dat doen in elk geval partijen als KPN, de Postcode Loterij, Royal Swinkels, de VriendenLoterij en vele anderen in het volste vertrouwen.

Marketing Fulfilment iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Whitepaper Marketing Fulfilment

Iedereen die ooit een (marketing)campagne heeft bedacht, opgezet en/of gerealiseerd weet: hoe goed een idee ook is, zonder een perfecte uitvoering krijg je niet het gewenste resultaat. Veel A-merken werken daarom samen met een Marketing Fulfilment partner. Wat Marketing Fulfilment precies is en wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen, vertellen we je in onze whitepaper over Marketing Fulfilment.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je ons toestemming om contact met je op te nemen.

marketing-fulfilment Whitepaper

"Door de korte lijnen staan alle neuzen dezelfde kant op en daardoor konden we met kwaliteit samen bouwen aan een goede fulfilment van de winnaarscampagnes."
Erik Meininger, Team coördinator Winnaars en Bevestiging Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij.

Alles in Huis

Zeker als het gaat om multichannel marketingacties met online en offline uitingen, fysieke producten en persoonlijk contact is het essentieel dat je direct inzicht hebt in alle kanalen. Daarom verzorgen wij al deze diensten in-huis, met een vast aanspreekpunt voor alle activiteiten. Hoe we dat doen? Op de eerste plaats met een team van ruim 120 gedreven professionals. Daarnaast beschikken we over een groot logistiek centrum, een eigen Contact Center met maatwerk klantenservice diensten, een eigen print- en verpakkingsstraat en een unieke zelfgebouwde Campagne Management Systeem. Dat helpt natuurlijk ook.

VELE Voordelen

 

  • Focus. Jouw denkkracht, energie en aandacht gaat naar je core business, jouw vakkennis en jouw verantwoordelijkheden. Wij doen de rest.
  • Gestroomlijnd. Wij optimaliseren de processen in je marketing supply chain op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en kwaliteit.
  • Effectief. Onze innovatieve technologie vereenvoudigt de productie en distributie van jouw marketing materialen en geeft jou real-time inzicht in de status en performance van de workflow.
  • Koop Kracht. Dankzij onze in-huis productiefaciliteiten en uitgebreid partnernetwerk, inkoopkracht en kennis van het fulfilmentproces, kunnen we flinke kostenbesparingen realiseren. Bovendien worden onze specialisten op projectbasis of maandelijks voor een vast bedrag ingeschakeld, waardoor je als bedrijf dus niet te maken hebt met onverwachte kosten.
  • Efficiënt. Omdat wij zowel online, offline als live klantcontact voor je verzorgen, is er geen ruis op de lijn. Je hoeft voor de uitvoering van je marketingacties niet meer te schakelen met verschillende specialisten en leveranciers op dit gebied. Geen ruis op de lijn, geen communicatiestoornissen. Minder regiekosten voor jou.
  • Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis binnen de marketingwereld op veel deelgebieden. Door gebruik te maken van outsourcing van de marketing executie kan jouw bedrijf op die manier toch marketing van hoogwaardig niveau leveren.
  • Innovatief. We snappen de mechanismen van de marketing supply chain en verwerken deze in innovatieve processen en technieken die aansluiten bij jouw werkwijze. We hebben onze Marketing Fulfilment dienstverlening gebouwd op vaak jarenlange zakelijke samenwerking door ons juist als partner en rechterhand (als sidekick) op te stellen. We staan aan jouw kant.

Innovatie

Omdat veel uiteenlopende opdrachtgevers bij ons komen voor het oplossen van allerlei uitdagingen, passen we graag nieuwe innovatieve technologieën toe. Deze best practices zetten we dan ook regelmatig in als we daarmee een beter resultaat kunnen bereiken. Niet alleen omdat we daarmee campagnefulfilment naar een hoger niveau brengen, maar ook omdat we de lat hoog leggen voor onszelf. Dat houdt ons als sidekick scherp en het biedt meer mogelijkheden voor onze opdrachtgevers.

Marketing Fulfilment iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.