Skip to content

Over ons

Wij zijn Sidekix

Wij zijn jouw sidekick als het gaat om een onderscheidende en professionele uitvoering van jouw marketingcampagnes en webshoplogistiek. Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. Dat doen we op de Sidekixmanier, want we weten dat die werkt. Niet voor niets hebben we alle specialiteiten in eigen huis. Zo kunnen we flexibel met jou meebewegen en is geen opdracht ons te gek.

Wij zijn er voor je

Waar wij je mee kunnen helpen? De lijst is eindeloos. Maar dat we jou kunnen helpen je boodschap kracht bij te zetten, staat vast. En terwijl jij je richt op een volgende succesvolle campagne of salesstrategie, zijn wij jouw handen, jouw ogen en jouw stem. Wat je ook nodig hebt om van je evenement, marketingcampagne of webwinkel een waanzinnig succes te maken, wij zijn er voor je. Want alleen als wij uitblinken in ons werk, kunnen we jou laten schitteren.

Sidekix Together Heroes

We are on a mission

Onze missie is van iedere klant een held maken. We zien onszelf als de bondgenoot waar je altijd op kunt rekenen. Als vakidioten op het gebied van klantcontact willen wij de perfecte aangever zijn van de top A-merken in Nederland. Immers, every hero needs a sidekick.

De lat steeds hoger

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen marketingcampagnes waarin offline- en onlinekanalen gecombineerd worden, leiden tot de beste resultaten. De klantervaring en klantreis zijn daarin leidend en eisen dat het niveau van onze serviceverlening continu hoger en beter wordt. Verregaande personalisatie en werken met gedefinieerde dynamische doelgroepen worden de nieuwe standaard. Daarom zijn we altijd op zoek naar manieren om steeds meer toegevoegde waarde te leveren. Die mentaliteit zit in ons DNA. Elke dag dagen wij jou, maar zeker ook onszelf uit om de lat weer hoger te leggen.

Nieuwsgierig? Een vrijblijvend kennismakingsgesprek zou zo maar eens tot iets moois kunnen leiden voor jouw merk.

KENNIS MAKEN?

Een keertje vrijblijvende kennismaken met elkaar kan nooit kwaad…

Wij zitten natuurlijk niet stil en willen jullie graag op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen.