Skip to content

Brandbase

Dit full-service creatief productiebedrijf ontwikkelt, vaak spraakmakende, activatiecampagnes voor bekende merken als ABN AMRO, Shell, Wereld Natuurfonds. Campagnes die die niet alleen opvallen, maar vaak ook een duurzaam karakter hebben.

Sidekix wordt regelmatig ingeschakeld voor de promotionele fulfilment en e-fulfilment van bijzondere webshops. Voor Brandbase is het bij de uitvoering van hun campagnes belangrijk om hun klanten snelheid en een hoge servicegraad te kunnen bieden. Een partner als Sidekix die snel kan schakelen en oplossingsgericht denkt is voor Brandbase onontbeerlijk. “We hebben hetzelfde DNA, waardoor de samenwerking heel goed is. Je merkt toch dat vaste partners je beter begrijpen en daardoor ook betere service kunnen leveren.” Aldus Brandbase.

Onze projecten voor Brandbase

De e-fulfilment divisie van Sidekix gaat aan de slag voor webwinkel howmanyanimals.com. Een nieuwe, bijzondere opdrachtgever die zich inzet voor de bescherming van bedreigde diersoorten. Van de opbrengst gaat 50 procent direct naar goede doelen als Sea Shepard, The Thin Green Line en Traffic.

How Many Animals kiest voor Sidekix