Skip to content

Healthy Seas Socks

DE SAMENLEVING FOCUST STEEDS MEER OP DUURZAAM LEVEN. HEALTHY SEAS SOCKS DOET DAT MET DE DUURZAME PRODUCTIE EN VERKOOP VAN SOKKEN. DEELS GEMAAKT VAN OUDE VISNETTEN.
Held op sokken voor een betere wereld

Healthy Seas Socks worden gemaakt van in de oceaan achtergelaten visnetten, zogenoemde ghost nets. Deze worden geregenereerd in ECONYL® nylon garen en gecombineerd met GOTS biologisch katoen wordt de Healthy Seas Socks collectie samengesteld. Een deel van de opbrengst gaat naar het Healthy Seas initiatief. Het bedrijf draagt daarmee direct bij aan het opschonen van de oceanen.

Naast een uitgebreid assortiment dames -en herensokken is recent ook een bijzondere kindercollectie samengesteld. Populair zijn de speciale giftboxen om een ander te verrassen met een duurzaam cadeau in de vorm van mooie sokken gepresenteerd in een bijzondere en feestelijke verpakking. Healthy Seas Socks worden verkocht via de eigen webshop, via online retailers en in joint promotions met partners. Naast het reguliere assortiment worden ook private label en speciale limited editions samengesteld. Zo wordt o.a. in samenwerking met het Wereld Natuurfonds (WNF) een nieuwe collectie geïntroduceerd.

Heb je ook een sidekick nodig?

Onze projecten voor Healthy Seas Socks