Skip to content

Healthy Seas Socks

DE SAMENLEVING FOCUST STEEDS MEER OP DUURZAAM LEVEN. HEALTHY SEAS SOCKS DOET DAT MET DE DUURZAME PRODUCTIE EN VERKOOP VAN SOKKEN. DEELS GEMAAKT VAN OUDE VISNETTEN.

Healthy Seas Socks worden gemaakt van in de oceaan achtergelaten visnetten, zogenoemde ghost nets. Deze worden geregenereerd in ECONYL® nylon garen en gecombineerd met GOTS biologisch katoen wordt de Healthy Seas Socks collectie samengesteld. Een deel van de opbrengst gaat naar het Healthy Seas initiatief. Het bedrijf draagt daarmee direct bij aan het opschonen van de oceanen.

Naast een uitgebreid assortiment dames -en herensokken is recent ook een bijzondere kindercollectie samengesteld. Populair zijn de speciale giftboxen om een ander te verrassen met een duurzaam cadeau in de vorm van mooie sokken gepresenteerd in een bijzondere en feestelijke verpakking. Healthy Seas Socks worden verkocht via de eigen webshop, via online retailers en in joint promotions met partners. Naast het reguliere assortiment worden ook private label en speciale limited editions samengesteld. Zo wordt o.a. in samenwerking met het Wereld Natuurfonds (WNF) een nieuwe collectie geïntroduceerd.

Onze projecten voor Healthy Seas Socks

Naast de duurzame sokken voor volwassenen maakt Healthy Seas Socks ook duurzame sokken voor kinderen. Om deze kindersokken samen met het bijzondere kinderboek ‘Vriendje van de zee’ op een originele manier te verpakken, schakelde Healthy Seas Socks wederom Sidekix in.

Vriendje van de Zee

Met Healthy Seas Socks red je de zee door heerlijk zachte en comfortabele sokken te kopen. Deze sokken zijn gemaakt van duurzame materialen en met het kopen van deze sokken weet je dat je ook een stukje zee opruimt voor het duurzame initiatief van Healthy Seas Socks. Een mooi initiatief vinden wij bij Sidekix!

Ruim de zee op met Healthy Seas Socks

Shimano, onder andere bekend om haar fietsonderdelen, had het originele idee om in het kerstpakket een doosje duurzame Healthy Seas Socks toe te voegen. Om Shimano hierbij te helpen, heeft Healthy Seas Socks ons aangeschakeld om de fulfilment te verzorgen.

Shimano pakketten

De zee schoonmaken door het produceren van zachte, comfortabele sokken? Dat is geen probleem voor onze helden bij Healthy Seas Socks. In samenwerking met Healthy Seas initiatief duiken zij oude visnetten op om deze vervolgens te transformeren in nylon. Dit nylon wordt gecombineerd met 100% biologisch GOTS katoen om, je raad het al, duurzame sokken te maken! Zo krijgt koraal de kans om te groeien, worden er vissenlevens gespaard en kun jij genieten van mooie sokken!

Onze held op duurzame sokken