Skip to content

Koeckebackers

Koeckebackers staat voor een samenleving waarin niemand op voorhand wordt buitengesloten en iedereen een kans krijgt om mee te doen. Daarom bieden zij mensen die in een langdurige uitkeringssituatie zitten, de kans om deel te nemen aan ons Volg Je Hart programma.

Recent mochten we voor een grote goede doelen actie in opdracht van Koeckebackers twee verschillende prachtig duurzame voedselpakketten samenstellen. Het pakket bestond uit Koeckebackers koekjes en 10 andere duurzaam, biologisch en ecologisch verantwoorde levensmiddelen, allemaal in een uitdagend grote oplage!

Onze projecten voor Koeckebackers

Gezonde koekjes zonder palmolie en geur, kleur- en smaakstoffen gebakken door kansrijke mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij pakken hiermee de kans hun plekje op de arbeidsmarkt te heroveren en hun leven weer op orde te krijgen. Dat is in een nutshell de missie van Koeckebackers. Hun heerlijke en eerlijke koekjes zijn ver(s)krijgbaar in de supermarkt, bij diverse horecagelegenheden, bedrijfs- & school-cateraars, via hun eigen webwinkel en worden aangeboden via diverse goede doelen acties en giftings.

Koeckje erbij?