Skip to content

Pathé Thuis

Pathé Thuis is ruim tien jaar geleden ontstaan en het bedrijf richt zich op het streamen van bioscoopfilms. Bij Pathé Thuis kun je kiezen uit meer dan 3000 films die beschikbaar komen zodra ze niet meer in de bioscoop te zien zijn. 

Sidekix helpt Pathé Thuis met alle complexe acties die partijen samen met hen willen uitvoeren. Zo helpen we ze met het maken van landingspagina’s, het klantcontact, het delen van codes et cetera.

Onze projecten voor Pathé Thuis

Je medewerkers, klanten of relaties een film cadeau doen zonder dat ze de deur uit hoeven: daar maakt Pathé Thuis samen met Sidekix een feestje van. Hierbij verzorgt Pathé Thuis een prachtig filmaanbod en ontfermt Sidekix zich over de uitvoering: mailing, website, verzending van codes en logistiek. Een perfecte samenwerking tussen held en bondgenoot!

Sidekix brengt Pathé Thuis

Iedereen heeft wel eens zin om lekker te bingewatchen. En nu wordt dit wel heel erg aantrekkelijk gemaakt voor de relaties van Pathé Thuis. Zeker met hun spectaculaire ‘Binge Bonus’ actie. Zo krijgen zij een mooie korting van Pathé Thuis én een soepele webflow van Sidekix om snel en eenvoudig het speciale aanbod te activeren.

Soepele webflow voor binge bonus