Skip to content

Verkade

Verkade is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat artikelen als beschuit, chocolade en koek vervaardigde. De belangrijkste merken van Koninklijke Verkade zijn Verkade® en Sultana® en Godiva®.

In Nederland is het bedrijf is al drie keer verkozen tot Merk van het Jaar. Voor de Nederlandse consument behoren de Meisjes van Verkade tot het cultureel erfgoed. Sidekix ondersteunt Verkade regelmatig bij de marketing fulfilment van landelijke joint promotion campagnes.

Onze projecten voor Verkade

Ter voorbereiding van diverse winnaarscampagnes verzorgt Sidekix regelmatig grote ompakacties. Zo hebben we recent voor Verkade enkele honderdduizenden losse chocoladerepen in verschillende smaken als cadeau omgepakt in verschillende Verkade chocoladeblikken. Om van te smullen zo’n project!

Verwennen voor Verkade

Je medewerkers in de sinterklaasperiode verrassen én tegelijkertijd vergeten kinderen in Nederland helpen? Koninklijk Verkade maakt het mogelijk met hun sinterklaasactie. Werkgevers en HR-managers kunnen via deze actie hun personeel verrassen met een heerlijke chocoladeletter. Voor iedere aankoop wordt er namens Koninklijk Verkade een donatie gedaan aan Stichting Het Vergeten Kind.

LETTERlijk leuke actie van Verkade