Skip to content

Voetbal International

Het profvoetbal is in volle gang. Ondertussen heeft Voetbal International niet stilgezeten, ze timmeren flink aan de weg.

Dit doet Voetbal International met kwalitatieve en verdiepende verhalen, een vernieuwde webwinkel en veel extra’s voor bestaande en nieuwe abonnees. Sinds kort mogen we vanuit Sidekix hier een eerste steentje aan bijdragen met de e-fulfilment van de webshoporders en de klantenservice die bij de webshop komt kijken. Plus het belonen van nieuwe abonnees die vanuit Sidekix een VI Special naar keuze, inclusief persoonlijke welkomstbrief, ontvangen. Een rol die ons als dienende speler voor marketing campagnes prima past.

Onze projecten voor Voetbal International

Ons contactcenter staat altijd voor jou klaar, zowel voor B2B- als B2C-klantcontacten (al spreken we zelf liever over H2H: human to human). Uiteraard verwerken wij klantgegevens in een gestructureerd en geautomatiseerde workflow met realtime en gedetailleerde rapportages. Indien gewenst koppelen we direct aan jouw CRM, zodat je altijd up-to-date bent en marketingacties kunt plannen op actuele klant- en marktgegevens.

Contact Center

Wat hebben al deze klanten gemeen? Ze besteden hun e-fulfilment uit bij Sidekix! De kennis, ervaring en infrastructuur die wij beschikbaar hebben voor kleinere en grote marketingcampagnes leent zich uitstekend voor de complete e-fulfilment voor webshops. Zowel B2B als B2C.

Sidekix helpt steeds meer webshops met E-fulfilment