Skip to content

VriendenLoterij

De Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij) steunen organisaties die werken aan een rechtvaardige en groene wereld.

Al vele jaren zijn wij de sidekick bij de uitvoering van de winnaarscampagnes van de VriendenLoterij. Wij zorgen ervoor dat het hele proces van het claimen van de prijs tot aan levering thuis zo prettig, snel en efficiënt mogelijk verloopt. Hiervoor maken we gebruik van een geavanceerd en maatwerk campagnemanagement systeem die alle activiteiten regisseert. Ook de uitvoering wordt grotendeels in-huis gerealiseerd met de nieuwste digitale drukpersen, couverteermachines, state-of-the-art marketing automation, volautomatische inpakmachines, een eigen distributiecentrum, eigen secure datacenter en klantenservice contact center.

Onze projecten voor VriendenLoterij

De kans om één miljoen euro te winnen. Een droom die voor deelnemers van de VriendenLoterij werkelijkheid kan worden wanneer ze plaatsen winnen voor het tv-programma VriendenLoterij Miljonairs. Al enkele jaren wordt Sidekix als hulplijn ingezet om dit spannende spelprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink, succesvol te maken.

VriendenLoterij Miljonairs

De Efteling is dé ideale plek om met familie of vrienden een lekker dagje weg te dromen. En dat hebben winnaars van een van de winnaarscampagnes van de VriendenLoterij geweten. Zij wonnen gratis toegangskaartjes voor een sprookjesdag in de Efteling. Sidekix stond klaar als magische rechterhand om de winnaarscampagne tot in de kleinste details te ondersteunen.

Een wereld vol wonderen met Sidekix

Hoe het is om verrast te worden met een zorgeloos weekendje weg? Voor sommigen een vraag, voor winnaars van de VriendenLoterij een weet. Zij wonnen Namelijk een geheel verzorgd weekendje weg naar VriendenEiland Vlieland. Om te genieten van prachtige natuur en allerlei leuke activiteiten. En als trouwe bondgenoot van de Vriendenloterij verzorgt Sidekix alle communicatie, op papieren online, met de winnaars van deze bijzondere verrassing.

Vrienden maken op Vlieland

Ter voorbereiding van diverse winnaarscampagnes verzorgt Sidekix regelmatig grote ompakacties. Zo hebben we recent voor Verkade enkele honderdduizenden losse chocoladerepen in verschillende smaken als cadeau omgepakt in verschillende Verkade chocoladeblikken. Om van te smullen zo’n project!

Verwennen voor Verkade

De Amsterdamse Zomer is een muzikale zomerse belevenis in Amsterdam. Artiesten en bands van eigen bodem, zoals Emma Heesters. Tino Martin, Rene Froger en OG3NE, treden op en er zijn diverse culinaire smaakbelevingen. Dé succesformule voor een gezellig dagje uit. Zeker voor winnaars van de Vriendenloterij die gratis toegangstickets ontvangen. Sidekix verzorgt de volledige communicatieflow om hen een zorgeloze en onvergetelijke dag te bezorgen. Dankzij de Vriendenloterij.

Er zit muziek in de Amsterdamse Zomer

Als trouwe bondgenoot en sidekick van de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij mogen wij dagelijks duizenden mensen verrassen met een mooie prijs. En wat is er nu leuker dan mensen blij maken?

Winnen doe je met Sidekix

Al jaren is het ABN AMRO World World Tennis Tournament een van Nederlands bekendste tennistoernooien. Danzkzij de VriendenLoterij zijn er elk jaar gratis toegangskaarten te winnen voor dit spektakel. Niet alleen via de reguliere trekking, waar Sidekix als bondgenoot helpt bij de uitvoering, maar ook met een leuke social media actie. Zo konden deelnemers van de VriendenLoterij via Facebook kaarten winnen voor de halve finale Heren Enkelspel. En ook bij dit soort acties staat Sidekix klaar als bondgenoot van de organisator.

Alleen maar winnaars bij het ABN AMRO World Tennis Tournament

Bij de VriendenLoterij kunnen deelnemers niet alleen mooie prijzen winnen, maar genieten zij ook van extra voordeel dankzij hun VriendenLoterij VIP-kaart. Met deze VIP-kaart kunnen zij exclusief gebruikmaken van acties en aanbiedingen op de deelnemerspagina van de VriendenLoterij. Het aanbod is divers en vraagt om een flexibele partner die kan helpen bij de uitvoering; Sidekix dus!

Voordelen VIP-kaarten Vriendenloterij volop gebruiken

Een populaire ‘Kans op’ campagneflow voor deelnemers van de VriendenLoterij zijn de seizoenkaarten van de Nederlandse Eredivisieclubs. Die grote belangstelling is niet zo vreemd natuurlijk aan de vooravond van de start van de competitie. Iedere VriendenLoterij deelnemer kan zich dan via de officiële VriendenLoterij website inschrijven om kans te maken op 2 seizoenkaarten van zijn of haar favoriete club. Daarbij neemt Sidekix het volledige inschrijvings- en winnaarsfulfilmentproces op zich.

Sidekix faciliteert campagneflow VriendenLoterij ‘Kans op Eredivisie seizoenkaarten’

Stichting Team Alzheimer en de Vriendenloterij werken samen tegen de ziekte van Alzheimer. Winnaars van een nieuwe winnaarscampagne werden verrast met een paar Alzheimer Socks. Dit zijn sokkken die niet alleen modieus zijn, maar ook de ziekte van Alzheimer bespreekbaar maken. Een mooie actie waarbij alle winst naar het Alzheimeronderzoek is gegaan.

Beat Alzheimer met sidekix

Jaarlijks kan iedere Nederlander van 18 jaar of ouder stemmen voor de VriendenLoterij Museumprijs. Ieder jaar kiest de vakjury een specifiek thema waarmee een Nederlands museum zich volgens het publiek met een bijzondere prestatie of activiteit onderscheid van anderen. Het thema voor 2022 is: beste buur.

Museumprijs 2022 stemt voor Sidekix

De zomer muzikaal doorkomen? Dat lukt zeker met de VriendenLoterij ZomerConcerten. Artiesten uit binnen- en buitenland komen langs om bezoekers en winnaars van een winnaarscampagne van de Vriendenloterij een onvergetelijke avond te bezorgen. En om ervoor te zorgen dat geen één winnaar de prijs misloopt, is Sidekix de taak toevertrouwd om iedereen goed en tijdig te informeren.

Zomerconcerten in het Concertgebouw