Skip to content

Efficiënte logistiek: kies voor expertise met Sidekix fulfilment

Goederen LATEN stromen

Fulfilment, E-Fulfilment, E-commerce Fulfilment, E-Logistics Marketing, Fulfilment, Warehousing en  reversed logistics. De termen vliegen je om de oren als je een nieuwe partner zoekt die jouw producten opslaat, verpakt, herpakt en voor jou verstuurt naar de eindconsument of naar een reseller of groothandel. Het is belangrijk dat je een partner kiest waarbij de kennis en ervaring van het plannen, besturen en uitvoeren van de goederenstroom als een huis staat. Met een grote voorraadcapaciteit, ervaring met b2b en b2c leveringen, repackaging faciliteiten, met verregaande geautomatiseerde workflows én mensenkracht voor handmatige oplossingen. In dat geval ben je bij Sidekix aan het juiste adres! Met opdrachtgevers als de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij, KPN, Voetbal International en ook minder bekende, maar zeker ook succesvolle webwinkels, resellers en consignatiepartners weten we waar we het over hebben als het gaat om het efficiënt verzorgen van goederenstromen.

Logistiek PLUS PLUS

Wil je een logistieke partner die nog verder gaat? Ook dan staat Sidekix voor je klaar. Bijvoorbeeld met zelf ontwikkelde buspack verpakkingslijnen, een cadeauverpakking-machine, de nieuwste digitale printers voor personalisatiedoeleinden, plastics card printers, sorteer- en enveloppeermachines en een Cartonwrap machine voor strakke verpakkingen zonder lucht. Zo maak je met een persoonlijk kaartje of ingevoegde folder, lekker geurtje of een speciaal samengesteld pakket van elke zending een beleving voor de ontvanger. Zodat jij het verschil maakt!

Whitepaper Marketing Fulfilment

Iedereen die ooit een (marketing)campagne heeft bedacht, opgezet en/of gerealiseerd weet: hoe goed een idee ook is, zonder een perfecte uitvoering krijg je niet het gewenste resultaat. Veel A-merken werken daarom samen met een Marketing Fulfilment partner. Wat Marketing Fulfilment precies is en wat het voor jou en je bedrijf kan betekenen, vertellen we je in onze whitepaper over Marketing Fulfilment.

* Verplicht veld. Met het downloaden van de Whitepaper geef je toestemming aan Sidekix dat ze contact met je opnemen.

Whitepaper Marketing Fulfilment Sidekix

Logistieke Fulfilment iets voor jou?

Vul de gegevens in en een van onze specialisten neemt contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.