Skip to content

Optimaliseer jouw campagnes met marketing fulfilment

meer-over-marketing-fulfilment

Een Briljante campagne vraagt om een perfecte uitvoering!

“Alleen als ie ijs- en ijskoud is” is een van de klassiekers waarmee  Jägermeister in Nederlandse op de kaart werd gezet. Conceptueel ijzersterk. Juist om de overtreffende trap van koud te gebruiken. En natuurlijk een – (koppelteken) na ijs- te plaatsen. De kracht van deze hele campagne zat ‘m in de details en de perfecte uitvoering.  Op TV, radio en dagbladen. 

Tegenwoordig komt er echter wel wat meer kijken bij de perfecte uitvoering van een mooie campagne. Naast commercials en advertenties praten we tegenwoordig vooral over de hele customer journey. Met zaken als marketing automation, hyperpersonalisatie, field marketing, live klantenservice, verzending van proefpakketten, social media bereik, campagne flows etc etc. En juist dan kan marketing fulfilment uitkomst bieden. Zodat je volledig kunt focussen op strategie en concept van jouw merk/organisatie. En de uitvoering van die briljante campagne met een gerust hart kunt overlaten aan een partij die juist gespecialiseerd is in de praktische uitvoering. 

Hoe dat werkt? Wij helpen je graag het antwoord te vinden. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, of vraag naar onze whitepaper.

Marketing Fulfilment iets voor jouw organisatie?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.