Skip to content

Direct Mail

De kennis, ervaring en infrastructuur die wij beschikbaar hebben voor kleinere en grote marketingcampagnes leent zich uitstekend voor gepersonaliseerde DM acties. Zowel online als print.

Bij de uitvoering van een direct-mailcampagnes gaan we geen uitdaging uit de weg. Zo krijgen we steeds meer online- en offline printopdrachten van grote en kleine bedrijven. In onze productiehal staan we met ons eigen machinepark, inclusief een volwaardige drukkerij, altijd voor je klaar. We regelen het allemaal:

Sidekix regelt het allemaal: digitaal printen, vouwen en snijden, couverteren, sealen en verzenden. Direct mail in kleine oplages of bulk mail. Gepersonaliseerde mailing, geadresseerd of huis-aan-huis. Digitaal printen we zowel full colour als zwart-wit. Eén brief of meerdere digitaal printen met bijlages en gadgets. Plastic pasjes printen met jouw design en met begeleidende brief versturen naar jouw klanten of prospects. Alles is mogelijk om jouw direct mail tot een succes te maken! Zo verwerken wij dagelijks vele duizenden mailings. We zijn gewend om te werken voor direct marketingbureaus met scherpe deadlines en gaan tot het uiterste om jouw direct-mail, direct e-mail of complete direct marketing campagne tot een succes te maken.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?