Skip to content

Simply the best met Tina Turner en Sidekix

2020-2022
Everything Will Be Alright Tonight. Tenminste, dat is het geval voor winnaars van de Nationale Postcode Loterij die exclusieve toegangskaarten winnen voor TINA – De Tina Turner Musical. En dat niet alleen, want naast kaarten voor deze prachtige show in het Beatrix Theater in Utrecht, worden zij deze avond ook nog eens als echte VIP-gasten ontvangen.

Om winnaars te verrassen met dit onvergetelijk avondje uit, is Sidekix als bondgenoot ingeschakeld om te helpen bij de uitvoering. Via een beveiligde omgeving wordt conform AVG de lijst met winnaars naar Sidekix gestuurd.

De winnaars ontvangen vanuit Sidekix een gepersonaliseerde uitnodiging van de Nationale Postcode Loterij op hun huisadres. In deze uitnodiging staat een persoonlijke code, waarmee winnaars exclusief toegang hebben tot een, speciaal voor deze campagne ontworpen Tina Turner webpagina. Hier kunnen de kaarten online geclaimd worden en eventuele beperkingen, wensen of voorkeuren worden doorgegeven. Deze informatie wordt verzamelt en verwerkt tot een definitieve zaalindeling waarna iedereen, dankzij de Nationale Postcode Loterij, een onvergetelijke ervaring heeft.

Heb je ook een sidekick nodig?