Skip to content

Verwennen voor Verkade

2020
Ter voorbereiding van diverse winnaarscampagnes verzorgt Sidekix regelmatig grote ompakacties. Zo hebben we recent voor Verkade enkele honderdduizenden losse chocoladerepen in verschillende smaken als cadeau omgepakt in verschillende Verkade chocoladeblikken. Om van te smullen zo’n project!

En daar begint het pas. We richten bij dit soort projecten vooraf de hele online communicatieflow in, zodat alles logisch met elkaar verbonden is. Want we voegen bijvoorbeeld ook extra attenties toe aan het cadeaupakket, zoals gratis tickets voor een bezoek aan het Zaans Museum en een informatieve folder over chocolade. Ook de distributie naar de consument en de begeleidende communicatie nemen wij voor onze rekening.

Winnaars van deze leuke prijzen ontvangen een gepersonaliseerde winnaarsbrief of een gepersonaliseerde complimentcard met een code die kan worden verzilverd op een landingspage, die ook door Sidekix is gemaakt. We gaan zelfs zo ver dat we ook aan onze viervoeters denken. In de communicatieflow kan de consument namelijk een afwijkend afleveradres aangeven om te voorkomen dat Fikkie het chocoladeblik op de deurmat aanvalt. En heeft een klant van van de BankGiro Loterij of Vrienden Loterij een vraag? Dan staat ons Contact Center ze namens hen vriendelijke te woord. Alles wat we kunnen doen om de uitvoering van deze campagne tot een succes te maken, hebben we in huis. Dat is fijn voor de klant, maar ook voor ons!

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?