Skip to content

Winnen doe je met Sidekix

2006 - 2021
Als trouwe bondgenoot en sidekick van de Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij mogen wij dagelijks duizenden mensen verrassen met een mooie prijs. En wat is er nu leuker dan mensen blij maken?

Een toegewijd team van Sidekix professionals zorgt ervoor dat het proces van het claimen van je prijs tot aan de levering thuis prettig, snel en efficiënt verloopt. Met een persoonlijke winnaarsbrief, een functionele en aantrekkelijke landingspagina om je prijs te claimen en met feestelijke webwinkels voor boeken, accessoires, fietsen, sieraden, kleding, houten keukenartikelen, zitzakken en nog veeeeel meer!

Uiteraard zorgen we er dan voor dat de gekozen of gewonnen prijs snel, feestelijk en indien gewenst met een persoonlijke touch wordt geleverd bij de winnaar. Wist je dat wij bijvoorbeeld jaarlijks miljoenen Tony Chocolonely chocoladerepen versturen? En mocht er onverhoopt iets misgaan of heeft een consument vragen, dan staan de sidekicks van ons Contact Center klaar om ze verder te helpen. Zo kunnen wij doen waar we goed in zijn en komen deze mooie landelijke organisaties als held uit de bus.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?