Skip to content

Sidekix gastspreker op “Where Marketing Meets Service”

Dit jaarlijkse congres, waar marketeers en serviceleveranciers nieuwe trends en inzichten rond alle touchpoints van de customer journey met elkaar delen, vond plaats op 17 en 18 juni in De Fabrique te Utrecht. Sidekix was voor het eerst van de partij op dit congres, met een presentatie over de wereld achter de uitvoering van marketingcampagnes voor de Goede Doelen Loterijen en andere landelijk bekende merken en organisaties.

We hebben de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd om iedere deelnemer of klant een winnaarsgevoel te geven in elke fase van de customer journey. Online, offline en realtime. We gaven daarom een kijkje in keuken bij de uitvoering van marketing- en reclamecampagnes, events en tv-programma’s zoals De weg naar het Miljoen, De KPN Transferweken, Doe maar Lekker Duurzaam en concerten van bekende artiesten. De presentatie werd enthousiast ontvangen, dat smaakt naar meer!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten