Skip to content

Soepele Europese verzending van ACSI-campinggidsen

ACSI mag zich terecht dé campingspecialist van Europa noemen. De iconische groene campinggids is een begrip onder kampeerders en campingeigenaren in heel Europa. Ondanks het digitale tijdperk blijven de gedrukte gidsen een onmisbaar en praktisch hulpmiddel voor vele kampeerders.

Voor het komende seizoen is Sidekix ingeschakeld om de distributie van de Camperplaatsen-gidsen 2024 te verzorgen naar individuele abonnees en retailers in Italië, Groot-Brittannië, Spanje en Zwitserland. De drie taalversies, bestaande uit twee verschillende ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gidsen, worden efficiënt gesorteerd in één logistieke flow. Ze worden gevouwen, in speciale dozen geplaatst, verzegeld, voorzien van een adreslabel en per taalversie op verzendpallets geplaatst. Alles wordt verzendklaar gemaakt en aangeboden bij verschillende verzendpartners.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten