Skip to content

Een nieuwe CSO!

Sinds 1 november wordt de Directie van Sidekix versterkt door Peer Visser. Een mooie stap voor hem én de toekomst van Sidekix!

Peer is een echte ondernemer. Al sinds 2008 is hij Bedrijfsconsultent. Via zijn bedrijf ‘Morgenster Management’ werkt Peer in een schil van vertrouwde partners die elkaar inhoudelijk versterken. Vier jaar geleden stapte hij Sidekix binnen in de rol van Adviseur. Sindsdien heeft hij veel projecten opgepakt en Sidekix geholpen om te groeien. Naar mate de tijd verstreek, raakte Peer verder verbonden aan de organisatie. Hierdoor verwaterde zijn rol als Adviseur steeds meer en meer. ‘Als Adviseur geef je eigenlijk alleen advies’, vertelt Peer Visser ‘Maar mijn handen begonnen te jeuken. Ik wilde dingen aanpakken en meer betekenen voor de toekomst van Sidekix. We hebben daarom met z’n drieën, dat wil zeggen Tjeerd Nijenhuis, Hans van Erp en ik, gesprekken gevoerd. Vanuit daar is het besluit genomen dat ik als derde Directielid aanschuif.’

Peer gaat zich vanuit zijn Directierol ontfermen over de afdelingen Sales, Marketing, HR en Legal. Officieel maakt hem dit de CSO (Chief Sales Operations) van Sidekix, maar van die titel moet hij weinig hebben. ‘Alsjeblieft… noem me maar gewoon ‘Peer’.

Het klinkt tegenstrijdig. Een geboren ondernemer die graag werkt aan verschillende projecten, maar die zich nu toch gaat settelen bij één bedrijf. Bij de vraag hoe dit kan, begint Peer te lachen ‘Ja, als je het zo samenvat snap ik je verwarring. Maar het komt door Sidekix. Ik vind Sidekix zo’n fascinerend bedrijf en dat bedoel ik op de beste manier. De ontwikkelingen die voor onze deur staan wil ik helpen te faciliteren. Daarom heb ik deze uitdaging aangenomen.’

Peer is sinds 1 november toegetreden in de Directie van Sidekix. We wensen hem veel plezier en succes met deze mooie uitdaging!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten