Skip to content

Sidekix bezoekt partner event

Sidekix was dit jaar weer aanwezig op het jaarlijkse Deployteq Resell Partner Event! Deployteq is de marktleider op het gebied van e-mailmarketing automation. Als partner van Deployteq blijven wij hierdoor op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing en kunnen wij zo goed mogelijk voldoen aan jouw e-fulfilment wensen.

Het evenement vond plaats bij de sterrenwacht in Utrecht. Alle aanwezige partners kregen een rondleiding op deze mooie locatie. Na deze rondleiding volgde een diner waarna Deployteq een presentatie gaf over de ontwikkelingen binnen Deployteq en werd er een blik geworpen over de mogelijkheden in 2023. Complimenten voor de organisatie, het was een informatieve, interessante en bovenal gezellige avond!

Meer weten over Deployteq en wat ze doen?
Lees het hier!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten