Skip to content

KPN HUIS VAN ORANJE

Samen met je vrienden of familie de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken? Dat kan natuurlijk thuis op de bank maar het kan ook in het KPN huis van oranje! Bij aanschaf van een unlimited mobiel abonnement krijg je van KPN 2 kaarten cadeau voor het huis van oranje in de Johan Cruijff Arena.

 

Na aanschaf van een unlimited data abonnement kan een klant zich hiervoor aanmelden. Daar komt Sidekix bij kijken. Als een klant zich aanmeldt krijgt die een uitnodiging voor een registratie website waar de prijs geclaimd kan worden. Sidekix controleert of de klant recht heeft op de kaarten en verstuurt vervolgens de voucher code naar de klant die de kaartjes vervolgens moet claimen bij de KNVB. Volgen er vragen? Dan komen deze ook terecht bij de klantenservice van Sidekix. Zo neemt Sidekix het marketing fulfilment uit handen zodat KPN zich kan focussen op de hoofdzaken!

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

VI WK special

Voetbal International brengt een aantal keer per jaar een magazine special uit. In november is

TERUGBLIK ART-INN 2022

Kleurrijke schilderijen, handgemaakte meubels, vrolijke knuffeldieren en artistieke werken: er was van alles te zien tijdens de 7de Art-Inn van Noble-Art!