Skip to content

KPN HUIS VAN ORANJE

Samen met je vrienden of familie de wedstrijden van het Nederlands elftal kijken? Dat kan natuurlijk thuis op de bank maar het kan ook in het KPN huis van oranje! Bij aanschaf van een unlimited mobiel abonnement krijg je van KPN 2 kaarten cadeau voor het huis van oranje in de Johan Cruijff Arena.

 

Na aanschaf van een unlimited data abonnement kan een klant zich hiervoor aanmelden. Daar komt Sidekix bij kijken. Als een klant zich aanmeldt krijgt die een uitnodiging voor een registratie website waar de prijs geclaimd kan worden. Sidekix controleert of de klant recht heeft op de kaarten en verstuurt vervolgens de voucher code naar de klant die de kaartjes vervolgens moet claimen bij de KNVB. Volgen er vragen? Dan komen deze ook terecht bij de klantenservice van Sidekix. Zo neemt Sidekix het marketing fulfilment uit handen zodat KPN zich kan focussen op de hoofdzaken!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten