Skip to content

CLOUDPILLO STOOMT DOOR

Lars van der Wijst (20 jaar) en Jens Timmers (21 jaar) zijn twee jonge ondernemers die met hun bedrijf Cloudpillo als een raket de markt proberen te veroveren. Samen zijn ze eigenaar van het bedrijf dat ondertussen 16 medewerkers telt en nog altijd groeiende is. In korte tijd heeft Cloudpillo al meer dan 60.000 kussens verkocht en nu gaan ze met een compleet beddengoed assortiment de markt nog verder veroveren.

Cloudpillo heeft het assortiment uitgebreid met nieuwe producten zoals een matras, een topper en een boxspring. Bij de introductiecampagne is Sidekix ingeschakeld voor de uitvoering van de papieren mailing richting de klanten. Om de online marketing een extra boost te geven heeft er een DM-campagne plaatsgevonden die veel bestellingen uit het nieuwe assortiment heeft opgeleverd.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten