Skip to content

TERUGBLIK ART-INN 2022

Kleurrijke schilderijen, handgemaakte meubels, vrolijke knuffeldieren en artistieke werken: er was van alles te zien tijdens de 7de editie Art-Inn van Noble-Art! De hele dag door kwamen kunstliefhebbers uit Uden en omstreken langs bij Sidekix. Samen met de kunstenaars van Noble-Art, Kunstfabriek Oss en Stichting Amarant hebben we er een leuke dag van gemaakt. Er is ruim €1.500,- opgebracht. Het hele bedrag komt volledig ten goede aan de kunstenaars. 

Noble-Art is het mvo-initiatief van Sidekix. Kunstenaars met een bewerking, maar die overlopen van de creativiteit, krijgen hiermee de ruimte om hun werken te laten zien én te verkopen. Dit doen we onder andere met de website van Noble-Art, maar ook met de jaarlijkse Art-Inn. het kantoor van Sidekix wordt dan omgetoverd tot een levendige kunstexpositie.


Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten