Skip to content

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Wanneer het hoogste punt van de bouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, trakteert de opdrachtgever bier op de bouwplaats. Aldus pannenbier. Een traditie die ook zonder letterlijke dakpannen gevierd wordt. Afgelopen vrijdag hebben we daarom samen met de bouwvakkers geproost tijdens de pannenbierborrel. Er is door cabaretier Teun van den Elzen een vermakelijk openingswoord gegeven, waarna CEO Tjeerd Nijenhuis een toespraak heeft gehouden. Samen hebben we geproost op het bouwproces en de toekomst van Sidekix. Het was een gezellige en zeer geslaagde middag.

Nieuwe locatie
In een korte tijd is Sidekix enorm gegroeid. Het aantal medewerkers is verdubbeld, onze dienstverlening is verder ontwikkeld en ons klantportfolio blijft uitbreiden. Mooie ontwikkelingen waar we letterlijk meer ruimte voor nodig hebben. Sidekix is daarom druk bezig met de bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier, zodat we op één plek al onze diensten kunnen uitvoeren en ruimte hebben om te groeien.

Benieuwd waar we ons vestigen? Dat zie je in dit filmpje.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten