Skip to content

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Wanneer het hoogste punt van de bouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, trakteert de opdrachtgever bier op de bouwplaats. Aldus pannenbier. Een traditie die ook zonder letterlijke dakpannen gevierd wordt. Afgelopen vrijdag hebben we daarom samen met de bouwvakkers geproost tijdens de pannenbierborrel. Er is door cabaretier Teun van den Elzen een vermakelijk openingswoord gegeven, waarna CEO Tjeerd Nijenhuis een toespraak heeft gehouden. Samen hebben we geproost op het bouwproces en de toekomst van Sidekix. Het was een gezellige en zeer geslaagde middag.

Nieuwe locatie
In een korte tijd is Sidekix enorm gegroeid. Het aantal medewerkers is verdubbeld, onze dienstverlening is verder ontwikkeld en ons klantportfolio blijft uitbreiden. Mooie ontwikkelingen waar we letterlijk meer ruimte voor nodig hebben. Sidekix is daarom druk bezig met de bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier, zodat we op één plek al onze diensten kunnen uitvoeren en ruimte hebben om te groeien.

Benieuwd waar we ons vestigen? Dat zie je in dit filmpje.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.