Skip to content

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.

Wanneer: vrijdag 7 oktober 2022
Locatie: Loopkantstraat 19 Uden

Tijd: 10.00 – 20.00 uur 
Toegang: Gratis

Tijdens de Art-Inn worden diverse kunstwerken van unieke mensen geëxposeerd. Mensen die gelabeld zijn met een (verstandelijke) beperking, maar overlopen van de creativiteit. Niet alleen kun je de werken komen bekijken, maar je kunt ze ook kopen. Alle opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan de kunstenaars. Zij gebruiken dit geld om bijvoorbeeld nieuw materiaal te financieren of om met hun begeleiders een uitstapje te maken. Een mooie manier om het goede doel te steunen en tegelijkertijd jezelf of een ander te verrassen met een uniek cadeau!

Vorig jaar hebben we met de Art-Inn een prachtig bedrag weten op te halen van €3.500,-! Benieuwd hoe het toen was? Je leest het hier.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.