Skip to content

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.

Wanneer: vrijdag 7 oktober 2022
Locatie: Loopkantstraat 19 Uden

Tijd: 10.00 – 20.00 uur 
Toegang: Gratis

Tijdens de Art-Inn worden diverse kunstwerken van unieke mensen geëxposeerd. Mensen die gelabeld zijn met een (verstandelijke) beperking, maar overlopen van de creativiteit. Niet alleen kun je de werken komen bekijken, maar je kunt ze ook kopen. Alle opbrengsten van deze dag komen volledig ten goede aan de kunstenaars. Zij gebruiken dit geld om bijvoorbeeld nieuw materiaal te financieren of om met hun begeleiders een uitstapje te maken. Een mooie manier om het goede doel te steunen en tegelijkertijd jezelf of een ander te verrassen met een uniek cadeau!

Vorig jaar hebben we met de Art-Inn een prachtig bedrag weten op te halen van €3.500,-! Benieuwd hoe het toen was? Je leest het hier.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten