Skip to content

Een energieke NIMA Marketing Day 2022

Afgelopen donderdag hebben we genoten van de zesde editie van de NIMA Marketing Day. Ook wel ‘hét marketingfestival voor en door marketeers’ genoemd. En daar is niets teveel mee gezegd, want ook dit jaar was de dag gevuld met inspirerende sprekers, een goede sfeer, leerzame sessies én heerlijke hapjes.

Onze collega’s van de afdeling Sales en Marketing kijken terug op een waardevolle dag. Sidekix heeft zich niet alleen laten inspireren met nieuwe inzichten en interessante innovaties, maar ook hebben we met onze workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk!’ anderen geënthousiasmeerd. Voor een overvolle zaal hebben Tim van Heukelom (Marketing Specialist bij Sidekix) en gastspreker Chantalle Weemaes (CEO van TopState) bezoekers de juiste handvatten gegeven om het bekende advies ‘je moet doen waar je energie van krijgt’ werkelijkheid te maken. Een ervaring die indruk heeft gemaakt, want er werd nog langs over gesproken tijdens de NIMA Marketing Day. Het was zeker een groot succes en mooie opvolger op de workshop die we vorig jaar met plezier hebben gegeven.

Het event vond weer plaats in DeFabrique in Utrecht, wat een perfecte locatie is voor de NIMA Marketing Day. De dag werd geopend met een leerzame presentatie van Paul Smit en afgesloten met een gevatte liveoptreden van De Speld. Daartussen was er een goedgevuld programma, variërend van presentaties tot talkshows. Een waardevolle dag waar we met plezier op terugkijken.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.

Plastic Card verdubbelt

Klantenkaarten, credit cards, tegoedkaarten, ledenkaarten, loyalty cards, vip cards. Ondanks allerlei handige apps puilt onze