Skip to content

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. We zijn daarom altijd op zoek naar duurzame methodes om te werken en houden onze ogen open voor unieke kansen om te recyclen. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton, zagen we niet alleen de kans om een lokale onderneming te steunen, maar ook de duurzame mogelijkheid karton een tweede leven te geven.

Theater Naat Piek is een toneelvereniging die door vrijwilligers is opgezet en draaiende wordt gehouden. Voor één van de aankomende producties hebben de vrijwilligers karton nodig om het decor te maken. En hoewel we bij Sidekix werken met machines die zorgen voor minimaal restkarton, komen producten en voorraden regelmatig binnen in grote, stevige verzenddozen. Normaliter worden deze dozen door de shredder gehaald om vervolgens als opvulmateriaal te gebruiken. Maar om Theater Naat Piek te helpen hebben we dit hoogwaardig karton aan hen aangeboden. Een duurzame oplossing, en daar houden we bij Sidekix van. “Het karton krijgt op deze manier een ‘tweede leven’, alvorens het wordt gerecycled”, vertelt Louisa Mokhtari, Communicatiemedewerker bij Sidekix. “Dit is niet alleen kostentechnisch gunstig voor Theater Naat Piek, maar ook veel beter voor het milieu. We zijn blij de toneelvereniging op deze manier te kunnen helpen.”

Het karton wordt gebruikt voor de theaterproductie ‘Repelsteeltje en de Blinde Prinses’, die aankomende juli wordt opgevoerd in het buitentheater van Theater Naat Piek.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten