Skip to content

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen. Hierin wordt laten zien hoe je met Persoonlijk Energiemanagement het beste uit jezelf en je onderneming kunt halen.

De workshop wordt gegeven door gastspreker Chantalle Weemaes; Founder en CEO van TopState. Chantalle is een leergierige en gedreven ondernemer. Met haar jarenlange ervaring weet ze als geen ander hoe je doelgericht je brein en biochemie kunt beïnvloeden om optimaal te presteren. Dit heeft geleid tot de unieke TopState methodiek®. Een concept wat ondertussen al jaren de rode draad is in de trainingen die Chantalle en haar collega’s geven en ruimschoots bewezen al veel professionals en organisaties heeft geholpen.

 

Over Chantalle Weemaes
Doordat Chantalle regelmatig als energie-expert spreek in zalen, theaters en organisaties heeft ze niet alleen een goed beeld kegreken van de energieke veerkracht van Nederland, maar ook dat we vergeten zijn wat de impact van energie is op onszelf en in organisaties. Vaak denken we dat dingen als leuk werk, vrienden zien en sporten ons energie geeft. Maar in werkelijkheid kosten deze dingen ons energie.

Door de wetenschappelijke kennis van energiesystemen, het brein en de menselijke biochemie praktisch te vertalen ontstaat er grip op de hoeveelheid energie van mensen en organisaties. En dat is precies waar Chantalle haar hart sneller van gaat kloppen. Het is haar doel zoveel mogelijk professionals en organisaties de kennis en kunde bij te brengen om hun veerkracht te vergroten.


Zien we je tijdens de NIMA Marketing Day 2022?
Tijdens de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor van in je werk’ geven Chantalle en Sidekix deelnemers een inkijkje in de TopState 12 stappen Methodiek® en laten we zien hoe persoonlijk energiemanagement je successen en die van je organisatie kan vergroten. Je maakt kennis met de twee energiesystemen en leert hoe je hier invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast ga je zelf ervaren hoe het doorbreken van een ‘mindfuck’ je onmiddellijk meer energie oplevert. Mis het niet en meld je vandaag nog aan voor de workshop. Nog geen tickets voor de NIMA Marketing Day 2022? Bestel deze dan hier.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten