Skip to content

#NIMAMD: Een campagne maken of kraken

De campagne is bedacht, het idee goed opgezet en de boodschap perfect. Maar wat komt er daarna eigenlijk?

Een vraag waar Sidekix het antwoord op heeft. Want wanneer een klant met een een goede campagne komt, staat Sidekix klaar om te helpen bij het laatste stukje. Sidekix zorgt ervoor dat de details worden geperfectioneerd en de uitvoering tot in de puntjes wordt geregeld. Want dat laatste stukje kan een campagne maken of kraken.

Tijdens NIMA Marketing Day 2021 geeft Sidekix de workshop ‘The devil is in the detail’. Een workshop waarin het Sidekix duo Helma Verdaat en Jochen Mikesz deelnemers laten ervaren dat een succesvolle campagne alleen tot stand kan komen met aandacht voor de details in de uitvoering en nazorg. In de NIMA Marketing Special vertelt het duo meer over de workshop en de boodschap die zij over hopen te brengen.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.