Skip to content

Zomerserie Regionale bedrijven – Brabants Dagblad

Sidekix is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardig Marketing Fulfilment partner. Waar we eerst 10 vaste medewerkers in dienst hadden, hebben we er nu 125. We werken voor steeds meer (internationale) klanten en blijven onze diensten uitbreiden. Van opslag tot print en van klantcontact tot eventmanagement: Sidekix doet het allemaal.

Die attitude en daadkracht zorgen ervoor dat Sidekix blijft groeien. Klanten weten dat ze bij ons terecht kunnen met hun ideeën en campagnes. We denken met hen mee over manieren waarop we hun concepten kunnen waarmaken en kunnen zorgen voor optimaal resultaat. Ons motto is immers niet voor niks; Together Heroes.

Het succes van Sidekix is ook Brabants Dagblad niet ontgaan. Toen zij aan de slag gingen met de Zomerserie over regionale bedrijven in de regio Uden, hebben ze Sidekix meteen gevraagd om als Udens bedrijf mee te doen. Het resultaat? Een leuk en interessant interview met onze eigenaren Tjeerd Nijenhuis en Hans van Erp, waarin ze meer vertellen over het verleden, heden en toekomst van Sidekix.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten