Skip to content

Zomerserie Regionale bedrijven – Brabants Dagblad

Sidekix is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot volwaardig Marketing Fulfilment partner. Waar we eerst 10 vaste medewerkers in dienst hadden, hebben we er nu 125. We werken voor steeds meer (internationale) klanten en blijven onze diensten uitbreiden. Van opslag tot print en van klantcontact tot eventmanagement: Sidekix doet het allemaal.

Die attitude en daadkracht zorgen ervoor dat Sidekix blijft groeien. Klanten weten dat ze bij ons terecht kunnen met hun ideeën en campagnes. We denken met hen mee over manieren waarop we hun concepten kunnen waarmaken en kunnen zorgen voor optimaal resultaat. Ons motto is immers niet voor niks; Together Heroes.

Het succes van Sidekix is ook Brabants Dagblad niet ontgaan. Toen zij aan de slag gingen met de Zomerserie over regionale bedrijven in de regio Uden, hebben ze Sidekix meteen gevraagd om als Udens bedrijf mee te doen. Het resultaat? Een leuk en interessant interview met onze eigenaren Tjeerd Nijenhuis en Hans van Erp, waarin ze meer vertellen over het verleden, heden en toekomst van Sidekix.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.