Skip to content

Sidekix gaat verhuizen!

Sidekix is flink aan het groeien. In een korte tijd is ons klantportefeuille uitgebreid, het aantal medewerkers bijna verdubbeld en hebben we onze dienstverlening verder ontwikkeld. Allemaal positieve ontwikkelingen die vragen om meer ruimte. Letterlijk. We zijn dan ook trots te kunnen delen dat we een nieuwe locatie hebben gevonden waar we niet alleen voldoende plek hebben om al onze werkzaamheden en diensten uit te voeren, maar ons ook voor te bereiden op de toekomst.

In de afgelopen jaren heeft Sidekix uitgebreid naar diverse locaties in Uden. En hoewel deze locaties allemaal dicht bij elkaar gelegen zijn, was het al langer de wens om te kunnen opereren vanuit één Sidekix Hoofdkwartier. Na een lange zoektocht kunnen we deze wens eindelijk in vervulling laten gaan. CEO Tjeerd Nijenhuis en CFO Hans van Erp hebben een nieuwe locatie gevonden! Eind 2022 gaat Sidekix met iedereen verhuizen naar dit nieuwe Sidekix Hoofdkwartier. Wij hebben er enorm veel zin in!

Benieuwd waar we ons gaan vestigen? Dat laten we in dit filmpje aan je zien.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten