Skip to content

Sidekix groeit met klanten

Letterlijk én figuurlijk neemt Sidekix al bijna 20 jaar werk uit handen van klanten. Als partner op het gebied van marketing fulfilment, e-fulfilment, direct mail en klantcontact ondersteunen we waar nodig in de uitvoering en nazorg van campagnes en acties. En dat doen we zo goed, dat we in een rap tempo uit ons jasje aan het groeien zijn.

 

Deze groei heeft een positieve invloed op de snelheid en flexibiliteit van Sidekix. het zorgt ervoor dat we kunnen blijven investeren in onder andere moderne machines, nieuwe manieren van dataverwerking én vakkundige medewerkers. In een interview met MarketingTribune vertellen Jochen Mikesz en Tim Heukelom meer over de ontwikkelingen binnen Sidekix en wat voor impact deze hebben op onze toekomst.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.