Skip to content

Shopping Today 2021

Op donderdag 14 oktober is het tijd om jezelf voor te bereiden op de digitale toekomst tijdens Shopping Today! Een dag gevuld met innoverende ideeën, toonaangevende keynote-sprekers en creatieve professionals.

 

Wat is Shopping Today

Shopping Today is hét e-commercekennisevent dat in het teken staat van de digitale toekomst. Aanwezigen kunnen een persoonlijk programma samenstellen, bestaande uit verschillende kennissessies, praktische cases en leerzame presentaties. De manier om  je kennis over e-commerce op te frissen en de trends en ontwikkelingen live te ervaren. En met de 1200+ deelnemers beloofd het niet alleen een interessante, maar ook gezellige dag te worden.

 

De kracht van D2C

Laten we eerlijk zijn; steeds meer leveranciers willen zelf beginnen met e-commerce. En dat is ook niet gek, want de Direct to Consumer-model (D2C) zorgt naast financieel voordeel ook voor kansen om een directe relatie met de consument aan te gaan. Maar hoe zorg je dat die stap van B2B naar D2C goed verloopt? En belangrijker nog: hoe bind je jouw ideale consument aan jouw merk? Dat vertelt onze Sidekix collega Jochen Mikesz jou in zijn presentatie tijdens Shopping Today. Tickets voor het evenement zijn nog te krijgen via deze link.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten