Skip to content

Shopping Today 2021

Op donderdag 14 oktober is het tijd om jezelf voor te bereiden op de digitale toekomst tijdens Shopping Today! Een dag gevuld met innoverende ideeën, toonaangevende keynote-sprekers en creatieve professionals.

 

Wat is Shopping Today

Shopping Today is hét e-commercekennisevent dat in het teken staat van de digitale toekomst. Aanwezigen kunnen een persoonlijk programma samenstellen, bestaande uit verschillende kennissessies, praktische cases en leerzame presentaties. De manier om  je kennis over e-commerce op te frissen en de trends en ontwikkelingen live te ervaren. En met de 1200+ deelnemers beloofd het niet alleen een interessante, maar ook gezellige dag te worden.

 

De kracht van D2C

Laten we eerlijk zijn; steeds meer leveranciers willen zelf beginnen met e-commerce. En dat is ook niet gek, want de Direct to Consumer-model (D2C) zorgt naast financieel voordeel ook voor kansen om een directe relatie met de consument aan te gaan. Maar hoe zorg je dat die stap van B2B naar D2C goed verloopt? En belangrijker nog: hoe bind je jouw ideale consument aan jouw merk? Dat vertelt onze Sidekix collega Jochen Mikesz jou in zijn presentatie tijdens Shopping Today. Tickets voor het evenement zijn nog te krijgen via deze link.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.