Skip to content

Gelukt! €3.500 opgehaald voor Noble-Art!

Vorige week vrijdag werd het kantoor van Sidekix aan de Loopkantstraat 19 getransformeerd tot een kleurrijke Art-Inn voor Noble-Art. We kijken terug op een gezellige en succesvolle dag, want er is in totaal meer dan €3.500 opgehaald voor de kunstenaars!

Noble-Art is het mvo-initiatief van Sidekix en geeft mensen die gelabeld zijn met een verstandelijke beperking, maar overlopen van de creativiteit, een platform om hun kunst te presenteren en te verkopen. Tijdens de Art-Inn konden bezoekers live genieten van de verschillende werken. Van grote schilderijen tot wenskaarten en van creatieve vogelhuisjes tot borden; er was voor ieder wat wils. Alle werken werden te koop aangeboden, waarbij de opbrengsten volledig ten goede kwamen aan de kunstenaars.

Zoals te lezen is in het artikel van kliknieuws zijn er verdeeld over de dag meer dan 150 bezoekers langsgekomen om de kunstenaars te steunen en is er meer dan €3.500 opgehaald voor de kunstenaars. Enkele kunstenaars waren aanwezig om over hun werk te vertellen en hun enthousiasme te delen. Ook zij hebben zichtbaar genoten van deze dag!

Sidekix kijkt nu al uit naar de volgende Art-Inn. Deze zal in 2022 plaatsvinden.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten