Skip to content

Geen dag zonder koffie door flexibele Marketing Fulfilment

YesPlease is hét eerlijke en duurzame koffiemerk van Nederland. Sinds de oprichting in 2018 verovert YesPlease de internationale koffiemarkt. De koffiecups en bonen worden zowel aan bedrijven als aan consumenten aangeboden. Om dit allemaal goed te reguleren en foutloos te laten verlopen, werkt YesPlease samen met Sidekix.

Het is YesPlease haar missie om de koffiewereld te verduurzamen en ervoor te zorgen dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun grondstoffen. De samenwerking met Sidekix begon ongeveer één jaar geleden. YesPlease was op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner om mee te werken aan haar missie. “Dat onze producten op tijd worden geleverd is ontzettend belangrijk. Daar heb je gewoon een professioneel fulfilmentbedrijf voor nodig, zoals Sidekix”, vertelt Sjoerd Stouten, eigenaar van YesPlease, in een interview met MarketingTribune. “Sidekix heeft eigenlijk alles zelf in huis; van allerlei soorten verpakkingsmachines en drukpersen tot een compleet contact center.” In het volledige artikel vertellen Sjoerd Stouten en Sidekix collega Michèle Jetten meer over deze samenwerking.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten