Skip to content

Geen dag zonder koffie door flexibele Marketing Fulfilment

YesPlease is hét eerlijke en duurzame koffiemerk van Nederland. Sinds de oprichting in 2018 verovert YesPlease de internationale koffiemarkt. De koffiecups en bonen worden zowel aan bedrijven als aan consumenten aangeboden. Om dit allemaal goed te reguleren en foutloos te laten verlopen, werkt YesPlease samen met Sidekix.

Het is YesPlease haar missie om de koffiewereld te verduurzamen en ervoor te zorgen dat boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun grondstoffen. De samenwerking met Sidekix begon ongeveer één jaar geleden. YesPlease was op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner om mee te werken aan haar missie. “Dat onze producten op tijd worden geleverd is ontzettend belangrijk. Daar heb je gewoon een professioneel fulfilmentbedrijf voor nodig, zoals Sidekix”, vertelt Sjoerd Stouten, eigenaar van YesPlease, in een interview met MarketingTribune. “Sidekix heeft eigenlijk alles zelf in huis; van allerlei soorten verpakkingsmachines en drukpersen tot een compleet contact center.” In het volledige artikel vertellen Sjoerd Stouten en Sidekix collega Michèle Jetten meer over deze samenwerking.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.