Skip to content

Een bondgenoot voor iedereen met stichting De Hond Kan De Was Doen

Wanneer je te maken krijgt met een langdurige ziekte of een beperking is niets in je leven nog vanzelfsprekend. Je routine ziet er opeens anders uit en dagelijkse handelingen kosten meer energie. In veel van deze situaties biedt een assistentiehond of hulphond de ondersteuning die nodig is voor mensen om hun leven zelf onder controle te blijven houden, zonder continu om hulp te hoeven vragen of afhankelijk te zijn van anderen.

Dat assistentiehonden en hulphonden op een fijne manier zorgen voor gezelligheid, liefde, structuur en ondersteuning weet Stichting ‘De Hond Kan De Was Doen’ al erg lang. Deze stichting zet zich in om fondsen te werven en hiermee kostbare opleidingen van hulphonden en assistentiehonden in thuissituaties mogelijk te maken. Zo helpen zij de wachtlijsten voor een hulphond te verkorten door honden in de thuissituatie te trainen. Ook is dit een fijne manier voor de hond in training om meteen op de juiste manier hulp op maat te leren bieden en een band op te bouwen met het baasje.

Sidekix helpt Stichting De Hond Kan De Was Doen met een jaarlijkse donatie. We doen dit omdat we geloven dat iedereen recht heeft op de beste steun en we uit ervaring weten dat een goede bondgenoot wonderen kan doen. Wil jij Stichting De Hond Kan de Was Doen ook helpen in hun missie? Kijk dan op https://dehondkandewasdoen.nl

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.