Skip to content

Explosieve groei Sidekix

Sidekix is in een rap tempo aan het uitbreiden als organisatie. Wat ooit begon als productiebedrijf is uitgegroeid tot volledig fulfilmentbedrijf. In tien jaar tijd zijn we ruim tien keer zo groot geworden. Door onze daadkracht, expertise en veelzijdigheid helpen we diverse bedrijven in Nederland om als held uit de strijd te komen. En dat gebeurd veelal door middel van een crossmedia-service, bestaande uit twee of meer van onze diensten. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat we van 20 naar 120 medewerkers zijn gegroeid.

Deze groei is de redactie van PRINTmatters zeker niet ontgaan. Zij zijn eind 2021 bij ons langs geweest voor een interview en uitgebreide rondleiding. Met het oog op de toekomstige verhuizing naar één groot, nieuw pand en met het vooruitzicht op nieuwe ontwikkelingen vertellen CEO Tjeerd Nijenhuis en Accountmanager Niall McColm meer over de visie van Sidekix en welke uitdagingen op ons pad liggen. Het interview is te lezen via Explosieve groei Sidekix | PRINTmatters

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten