Skip to content

Explosieve groei Sidekix

Sidekix is in een rap tempo aan het uitbreiden als organisatie. Wat ooit begon als softwarebedrijf is uitgegroeid tot volledig fulfilmentbedrijf. In tien jaar tijd zijn we ruim tien keer zo groot geworden. Door onze daadkracht, expertise en veelzijdigheid helpen we diverse bedrijven in Nederland om als held uit de strijd te komen. En dat gebeurd veelal door middel van een crossmedia-service, bestaande uit twee of meer van onze diensten. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat we van 20 naar 120 medewerkers zijn gegroeid.

Deze groei is de redactie van PRINTmatters zeker niet ontgaan. Zij zijn eind 2021 bij ons langs geweest voor een interview en uitgebreide rondleiding. Met het oog op de toekomstige verhuizing naar één groot, nieuw pand en met het vooruitzicht op nieuwe ontwikkelingen vertellen CEO Tjeerd Nijenhuis en Accountmanager Niall McColm meer over de visie van Sidekix en welke uitdagingen op ons pad liggen. Het interview is te lezen via Explosieve groei Sidekix | PRINTmatters

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.