Skip to content

We did it: ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001

Afgelopen zomer heeft Sidekix hard gewerkt aan het behalen van twee nieuwe ISO-certificeringen, namelijk ISO 9001 en ISO 14001. Ook is Sidekix bezig geweest met een hercertificering voor ISO 27001. En met succes! Want Sidekix is vanaf heden officieel ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificeringen bewijzen dat Sidekix als organisatie werkt aan het optimaliseren van (bedrijf)processen, zorg draagt voor het milieu en op alle fronten continu werkt aan verbetering.

 

wat is ISO?
ISO staat voor ‘Internationale Organisatie voor Standaardisatie’. Deze organisatie beschrijft werkwijzen waarmee bedrijven werken aan verbeteringen. Als een organisatie bewijst dit te doen, krijgen zij een officieel ISO-certificaat. Deze certificaten worden internationaal erkent en zijn een belangrijk bewijs voor de werkmethodes en managementsystemen van Sidekix. Om een ISO-certificering te krijgen, dient er een onafhankelijke externe organisatie op basis van een onderzoek te bepalen of het bedrijf in kwestie voldoet aan de strenge, internationale normen. Als dit zo is, krijgt het bedrijf officieel de betreffende ISO-certificaat toegekend.

 

ISO 9001, ISO 14001 en ISO 27001
Deze wereldwijde erkende normen zijn een bewijs dat Sidekix voldoet aan strenge eisen. Eisen die laten zien dat we onze processen, diensten en producten continu evalueren en waar mogelijk verbeteren. Concreet hebben we de volgende ISO-certificeringen behaald:

  1. ISO 9001: Kwaliteitsmanagement
    Met ISO 9001 hebben we bewezen de bedrijfsprocessen te beheersen en hebben we laten zien dat we continu streven naar verbetering. Onze kwaliteit is aantoonbaar en onze processen efficiënt. Daar mogen we trots op zijn.
  1. ISO 14001: Milieu en duurzaamheid
    Sidekix is een organisatie met oog voor duurzaamheid. Zodoende kan ISO 14001 niet ontbreken. Dit certificaat laat zien dat Sidekix niet alleen aandacht heeft voor milieuaspecten, maar dit ook serieus meeneemt in haar bedrijfsprocessen. We hebben hem verdiend doordat we als bedrijf ons milieubeleid blijven ontwikkelen en werken aan het verduurzamen van onze processen.
  1. ISO 27001: Informatiebeveiliging
    Veilig omgaan met data en persoonsgegevens. Het kan niet vaak genoeg worden benadrukt hoe belangrijk deze elementen zijn anno 2021. Daarom voldoet Sidekix aan de ISO 27001. Het laat zien dat we als bedrijf alert zijn op de digitale veiligheid en persoonsgegevens van onze medewerkers en klanten en dat onze maatregelen en procedures goed zijn. Ook bewijst het dat we vertrouwelijk met informatie omgaan en deze op een goede manier verwerken en bewerken. De certificering geeft onze klanten zekerheid in de mate van ernst die Sidekix herkent in het belang van privacy en persoonsgegevens.

 

Trots op elkaar
We zijn trots op onze collega’s en blij met het succesvol behalen van de ISO-certificeringen.

 

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten