Skip to content

Marketing Fulfilment in de printwereld: een formule voor succes!

Bij Sidekix ervaren we iedere dag dat print vaak de basis vormt voor krachtige marketingcampagnes. Zeker wanneer print wordt gecombineerd met online marketingtools heb je een formule voor succes. Het zorgt voor meer impact, meer conversie en meer succes. Maar het integreren van deze twee elementen is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe doe je dit als printwereld en online wereld elkaars taal niet spreken?

Juist, daar is Sidekix voor. Als Marketing Fulfilment Partner zijn we voor veel van onze helden al jaren de brug tussen print en online. Deze kennis en ervaring wilde we graag delen met de grafische sector. Zodoende waren we als partner aanwezig tijdens Vakdag Print & Sign 2021. Onze collega Tim van Heukelom (Marketing Adviseur) heeft tijdens dit event een lezing gegeven over de rol van Marketing Fulfilment in de printwereld. Benieuwd? Je leest het  in het artikel van PRINTmatters.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.