Skip to content

Marketing Fulfilment in de printwereld: een formule voor succes!

Bij Sidekix ervaren we iedere dag dat print vaak de basis vormt voor krachtige marketingcampagnes. Zeker wanneer print wordt gecombineerd met online marketingtools heb je een formule voor succes. Het zorgt voor meer impact, meer conversie en meer succes. Maar het integreren van deze twee elementen is makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe doe je dit als printwereld en online wereld elkaars taal niet spreken?

Juist, daar is Sidekix voor. Als Marketing Fulfilment Partner zijn we voor veel van onze helden al jaren de brug tussen print en online. Deze kennis en ervaring wilde we graag delen met de grafische sector. Zodoende waren we als partner aanwezig tijdens Vakdag Print & Sign 2021. Onze collega Tim van Heukelom (Marketing Adviseur) heeft tijdens dit event een lezing gegeven over de rol van Marketing Fulfilment in de printwereld. Benieuwd? Je leest het  in het artikel van PRINTmatters.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Een nieuwe CSO!

Sinds 1 november wordt de Directie van Sidekix versterkt door Peer Visser. Een mooie stap voor hem én de toekomst van Sidekix!