Skip to content

Feestelijke samenwerking met Dogline en Bricks and Lemons

Wat doe je als je een grote liefde voelt voor honden en de markt wilt verrijken met kwaliteitsproducten voor deze trouwe viervoeters? Juist, een eigen bedrijf beginnen. Tenminste, dat is wat Danielle Sweerman en Suzanne Steeghs hebben gedaan. Deze dames zijn het geheim achter de snelgroeiende webwinkel ‘Dogline’. Via hun webshop adviseren zij over hondendiëten, bieden ze het beste hondenvoer aan en spelen ze in op de persoonlijke wensen van hun klanten. De webshop is zo’n  groot succes, dat het duo nog een bedrijf is gestart met hetzelfde concept. Dit bedrijf richt zich echter op de zakelijke markt en heeft de naam ‘Bricks and Lemons’ gekregen.

Voor zowel Dogline als Bricks and Lemons helpt Sidekix Sweerman en Steeghs op het gebied van e-fulfilment. Een samenwerking die de dames prijzen als ‘feestelijk’ en waarin er ruimte is voor groei. Benieuwd naar wat deze ondernemers hier precies mee bedoelen? Dat vertellen zij je samen met onze collega Eelke Liebrand in een interview met Twinkle.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Een nieuwe CSO!

Sinds 1 november wordt de Directie van Sidekix versterkt door Peer Visser. Een mooie stap voor hem én de toekomst van Sidekix!