Skip to content

Speciale Art-Inn bij Sidekix

Op vrijdag 5 november organiseert Sidekix de jaarlijkse Art-Inn van Noble-Art. Tijdens deze Art-Inn opent Sidekix haar deuren voor iedereen die langs wil komen. Hét moment om kunst te bekijken, met elkaar in contact te komen en te zien hoe wij van de kunstenaars helden maken.

 

Locatie:                  Sidekix Loopkantstraat 19, Uden
Datum & Tijd:      Vrijdag 5 november, 10.00 – 20.00 uur

 

Mooie kunst gemaakt door unieke mensen
Bijzondere kunst gemaakt door unieke mensen. Mensen die gelabeld zijn met een verstandelijke beperking, maar overlopen van de creativiteit. Daar moet de hele wereld van kunnen genieten. Om die reden heeft Sidekix Noble-Art opgericht; een MVO-initiatief die unieke kunstenaars een platform biedt om kunst te exposeren en te verkopen. Kunst die grenzeloos inspireert en laat zien dat ongecompliceerde werken een enorme zeggingskracht bezitten.

Tijdens de Art-Inn worden dit soort kunstwerken niet alleen geëxposeerd, maar ook te koop aangeboden.  Een mooi moment om niet alleen een goed doel te ondersteunen, maar ook je interieur te verrijken met een prachtig kunstwerk. De opbrengsten van de Art-Inn komen volledig ten goede aan de kunstenaars. Zij gebruiken dit geld om bijvoorbeeld nieuw materiaal te financieren of om met hun begeleiders een uitstapje te maken.

 

Een moment voor elkaar
De Art-Inn is een mooi moment om met elkaar in contact te komen. Of je nu voor het eerst bij Sidekix binnenstapt of regelmatig bij ons bent geweest: iedereen is welkom! Er staat voor iedereen een kopje koffie, thee of fris klaar. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om niet alleen met ons, maar ook met elkaar te praten.

 

Hopelijk zien we je bij de Art-Inn!

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten