Skip to content

Sidekix is genomineerd voor de AANtWERK award 2021!

Bij Sidekix zijn we scherp op inclusief ondernemen. Wij geloven als organisatie dat iedereen een eerlijke kans verdient op de arbeidsmarkt en dat het belangrijk is altijd te kijken naar wat mensen wél kunnen, in plaats van wat zij niet kunnen. Een gedachtegang en belofte waar we tijdens het wervingstraject altijd scherp op zijn. En dat is onze partner IBN niet ontgaan, want IBN heeft Sidekix genomineerd voor de ‘AANtWERK Award’ van 2021.

AANtWERK
AANtWERK is een MVO-platform opgericht door organisaties Weener XL, IBN en WSD. Het is een platform waar werkgevers uit Noordoost-Brabant elkaar tijdens bijeenkomsten, workshops en evenementen inspireren en motiveren op het gebied van inclusief ondernemen. Eén van de evenementen die AANtWERK organiseert, is de AANtWERK Award. Dit is dé prijs voor inclusief ondernemerschap in Noordoost-Brabant.

Wat nu?
In totaal zijn er 16 nominaties doorgegeven, waarvan Sidekix tot de laatste 6 behoord. Op woensdag 20 oktober houdt onze HR-manager Pierre Schreuder een pitch over Sidekix, om zo antwoord te geven op de vraag ‘Waarom moet Sidekix de AANtWERK Award voor inclusief ondernemen winnen?’. Op basis van de pitch worden de drie finalisten gekozen. Deze finalisten zullen op 30 november strijden voor de award.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.