Skip to content

Sidekix is genomineerd voor de AANtWERK award 2021!

Bij Sidekix zijn we scherp op inclusief ondernemen. Wij geloven als organisatie dat iedereen een eerlijke kans verdient op de arbeidsmarkt en dat het belangrijk is altijd te kijken naar wat mensen wél kunnen, in plaats van wat zij niet kunnen. Een gedachtegang en belofte waar we tijdens het wervingstraject altijd scherp op zijn. En dat is onze partner IBN niet ontgaan, want IBN heeft Sidekix genomineerd voor de ‘AANtWERK Award’ van 2021.

AANtWERK
AANtWERK is een MVO-platform opgericht door organisaties Weener XL, IBN en WSD. Het is een platform waar werkgevers uit Noordoost-Brabant elkaar tijdens bijeenkomsten, workshops en evenementen inspireren en motiveren op het gebied van inclusief ondernemen. Eén van de evenementen die AANtWERK organiseert, is de AANtWERK Award. Dit is dé prijs voor inclusief ondernemerschap in Noordoost-Brabant.

Wat nu?
In totaal zijn er 16 nominaties doorgegeven, waarvan Sidekix tot de laatste 6 behoord. Op woensdag 20 oktober houdt onze HR-manager Pierre Schreuder een pitch over Sidekix, om zo antwoord te geven op de vraag ‘Waarom moet Sidekix de AANtWERK Award voor inclusief ondernemen winnen?’. Op basis van de pitch worden de drie finalisten gekozen. Deze finalisten zullen op 30 november strijden voor de award.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten