Skip to content

De nieuwe Sidekix Buspackers

De afgelopen maanden hebben onze collega’s van productie hard gewerkt en gebouwd aan twee nieuwe machine; de Buspackers. Deze volautomatische machines kunnen ieder tot wel 6.400 brievenbuspakketten per dag verwerken en verzendklaar maken. Geen overbodige luxe voor Sidekix, want met gemiddeld 7.500.000 brievenbuspakketten die per jaar het magazijn van Sidekix verlaten, zijn de Buspackers een essentiële toevoeging aan ons machinepark.

De eerste in zijn soort

De Buspackers zijn gebouwd met de kennis en kracht van drie verschillende machineleveranciers. Eén van de machines is zelfs extra bijzonder. Bij Sidekix krijgen we regelmatig orders die een speciaal soort brievenbuspakket vereisen. De doos voor dit soort orders heeft Sidekix laten ontwerpen om verspilling van karton tegen te gaan en duurzaam te kunnen verzenden. Buspacker 1 is speciaal afgesteld om deze dozen goed te verwerken, waardoor de betreffende orders foutloos en snel kunnen worden volbracht. Het maakt de machine uniek in zijn soort en zelfs de eerste in de wereld die volgens deze procedure werkt.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Pannenbier bij Sidekix!

De bouw van het nieuwe Sidekix Hoofdkwartier is in volle gang. Na maanden hard werken hebben de bouwvakkers vorige week het hoogste punt van de bouw bereikt. Een moment dat traditiegetrouw wordt gevierd met pannenbier. Ook bij Sidekix hebben we daar samen op geproost.

Art-Inn 2022 komt eraan!

Het goede doel steunen én tegelijkertijd je interieur verrijken met bijzondere kunst? Kom dan op vrijdag 7 oktober langs bij Sidekix voor de 7de editie van de Art-Inn van Noble-Art. Het MVO-initiatief van Sidekix.