Skip to content

De nieuwe Sidekix Buspackers

De afgelopen maanden hebben onze collega’s van productie hard gewerkt en gebouwd aan twee nieuwe machine; de Buspackers. Deze volautomatische machines kunnen ieder tot wel 6.400 brievenbuspakketten per dag verwerken en verzendklaar maken. Geen overbodige luxe voor Sidekix, want met gemiddeld 7.500.000 brievenbuspakketten die per jaar het magazijn van Sidekix verlaten, zijn de Buspackers een essentiële toevoeging aan ons machinepark.

De eerste in zijn soort

De Buspackers zijn gebouwd met de kennis en kracht van drie verschillende machineleveranciers. Eén van de machines is zelfs extra bijzonder. Bij Sidekix krijgen we regelmatig orders die een speciaal soort brievenbuspakket vereisen. De doos voor dit soort orders heeft Sidekix laten ontwerpen om verspilling van karton tegen te gaan en duurzaam te kunnen verzenden. Buspacker 1 is speciaal afgesteld om deze dozen goed te verwerken, waardoor de betreffende orders foutloos en snel kunnen worden volbracht. Het maakt de machine uniek in zijn soort en zelfs de eerste in de wereld die volgens deze procedure werkt.

Deel dit bericht

Recente berichten

Opzoek naar een sidekick?

Sidekix is uitgerust met ruim 15 jaar ervaring, fanatieke professionals en een gezonde dosis enthousiasme. En met personalisatie en klantbeleving als rode draad zorgen we samen met jou voor een impactvol klantcontact bij je doelgroep. 

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten