Skip to content

Leerlingen Udens College op bezoek bij Sidekix

Wat er allemaal komt kijken bij het verzenden van een pakket? Daar kwamen de leerlingen van het Udens College gistermiddag achter. Zij kregen namelijk een kijkje achter de schermen bij Sidekix.

De middag begon op het hoofdkantoor, waar de 15 leerlingen en hun docenten werden ontvangen met een hapje en een drankje. Na een korte introductie over Sidekix, gegeven door de HR-afdeling, werden zij in twee groepen rondgeleid langs de locaties. Zo kregen zij het machinepark te zien en werden de logistieke processen van A tot Z toegelicht. Bij elke afdeling stond een collega klaar om vanuit zijn/haar functie toelichting te geven over de werkzaamheden en te vertellen over Sidekix.

Na de uitgebreide rondleiding werden de leerlingen uitgedaagd met een quiz. Zij kregen vragen over Sidekix en onze dienstverleningen. Uiteindelijk waren er drie winnaars die naar huis gingen met een toffe Sidekix dopper. Een mooie afsluiter van een leuke dag.

Deel dit bericht

Recente berichten

Nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Karton krijgt een tweede leven met Sidekix!

Sidekix streeft naar energiezuinige en milieuvriendelijke (productie)processen voor onze helden en opdrachtgevers. Toen de Udense toneelvereniging ‘Theater Naat Piek’ ons benaderde met de vraag of wij hen konden voorzien van kwaliteitskarton wilde we graag helpen om karton een tweede leven te geven.

We brengen energie naar NIMA Marketing Day 2022!

Een energiek en veerkrachtig werkend Nederland. Dat is de missie van TopState. Samen met Sidekix staat TopState op donderdag 16 juni in DeFabrique in Utrecht tijdens de NIMA Marketing Day 2022 om de workshop ‘Energiemanagement: dé succesfactor in je werk’ te verzorgen.