Skip to content

Alleen maar winnaars bij het ABN AMRO World Tennis Tournament

2015 - 2022
Al jaren is het ABN AMRO World World Tennis Tournament een van Nederlands bekendste tennistoernooien. Danzkzij de VriendenLoterij zijn er elk jaar gratis toegangskaarten te winnen voor dit spektakel. Niet alleen via de reguliere trekking, waar Sidekix als bondgenoot helpt bij de uitvoering, maar ook met een leuke social media actie. Zo konden deelnemers van de VriendenLoterij via Facebook kaarten winnen voor de halve finale Heren Enkelspel. En ook bij dit soort acties staat Sidekix klaar als bondgenoot van de organisator.

Via een beveiligde verbinding ontvangt Sidekix van de VriendenLoterij de lijst met winnaars. Voor elke winnaar wordt een gepersonaliseerde brief geprint, gecouverteerd en naar de winnaars verzonden. Deze brieven zijn tevens het entreebewijs voor het ABNA AMRO World Tennis Tournament én toegangsbewijs voor de exclusieve VriendenLoterij VIP-ruimte. Inclusief een meet en greet met oud-Wimbledonwinnaar en Toernooidirecteur Richard Krajicek.

Tijdens het hele traject zitten de call agents van het Sidekix Contact Center klaar om eventuele vragen van winnaars te beantwoorden en hen verder te helpen.

Heb je ook een sidekick nodig?