Skip to content

Bondgenoot worden bij veroveren koffiemarkt? YesPlease

2021
Better coffee, happy days. Dat is het motto van onze nieuwe held en opdrachtgever YesPlease. Gestart in Nederland, met het doel om wereldwijd de koffiewereld te veroveren en mensen te verrassen met eerlijke en duurzaam geproduceerde koffie. YesPlease wordt volop gedronken in het hogere segment waaronder vier- en vijfsterrenhotels in binnen- en buitenland. Met een complete lijn Single Origin koffiesmaken, Nespresso ® compatibles en cold drip coffees voor de consumentenmarkt en het retailkanaal.

Om de groei goed te faciliteren neemt Sidekix zowel de B2B als de B2C e-Fulfilment voor YesPlease op zich. Er zijn API’s gebouwd en de bestelomgevingen van YesPlease is gekoppeld aan ons
het Warehouse Management Systeem van Sidekix. Hier worden bestellingen van zowel het retailkanaal als de eindconsument verwerkt.

Als rechterhand van, en in nauwe samenwerking met het marketingteam van YesPlease, gaan we ook op marketing fulfilment gebied aan de slag. Zo denken we mee over slimme verpakkingsoplossingen, het ontwikkelen van sample verpakkingen voor het retailkanaal en het invoegen van gepersonaliseerde folders. Een samenwerking die smaakt naar meer.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?