Skip to content

VriendenLoterij Miljonairs

2019 - 2021
De kans om één miljoen euro te winnen. Een droom die voor deelnemers van de VriendenLoterij werkelijkheid kan worden wanneer ze plaatsen winnen voor het tv-programma VriendenLoterij Miljonairs. Al enkele jaren wordt Sidekix als hulplijn ingezet om dit spannende spelprogramma, gepresenteerd door Robert ten Brink, succesvol te maken.

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat alle shows voorzien zijn van volle zalen. We hebben hiervoor een  speciaal systeem ontwikkeld, waarmee we de hele campagne van begin tot eind kunnen managen. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag uit.

Zodra VriendenLoterij Miljonairs weet wie de gelukkige winnaars zijn, krijgt Sidekix via het campagnemanagementsysteem – conform AVG –  een lijst met namen toegestuurd. Vanaf dat moment ontzorgen we VriendenLoterij Miljonairs en nemen we de flow over.  Alle winnaars krijgen van ons een gepersonaliseerde uitnodigingsmail, waarin staat dat ze plaatsen hebben gewonnen en officieel kanshebbers zijn om één miljoen euro te winnen. Via deze uitnodigingsmail kunnen de winnaars naar een door Sidekix gemaakte aanmeldpagina, uiteraard helemaal in de huisstijl van VriendenLoterij Miljonairs. Via de aanmeldpagina kunnen zij de dagen en tijden van de shows zien, een keuze maken en hun potentiële hulplijn registreren. Ook kan er via deze pagina een eventuele beperking of voorkeur voor zaalplaatsen worden doorgegeven. Al deze informatie wordt automatisch bijgehouden in het campagnemanagementsysteem en voorafgaand aan iedere show veilig doorgestuurd naar VriendenLoterij Miljonairs. Zo kunnen zij zorgen voor een ideale indeling van de zaal.

 

Is een show vol? Dan krijgen kanshebbers bij aanmelding een automatische mail voor de reservelijst. Deze lijst wordt door het Sidekix Contact Center gebruikt om bij eventuele last-minute afmeldingen andere kanshebbers blij te maken met een plaats. Zo helpt Sidekix VriendenLoterij Miljonairs om zo veel mogelijk kanshebbers in de zaal te krijgen.

Brainstormen over jouw project? Laat het ons weten, want onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je ook een sidekick nodig?